Christina Moska

Onderzoeker/promovenda

Mijn naam is Christina Moska en ik ben sinds begin 2018 coördinerend onderzoeker van het onderzoek Youth in Transition. Een beloopstudie onder jongeren in de verslavingszorg. In samenwerking met de 10 deelnemende verslavingszorginstellingen zullen we met YIT een brug slaan tussen het onderzoek en de praktijk. Met de resultaten van dit onderzoek zullen wij onze bijdrage leveren aan de gepersonaliseerde zorg voor jongeren in de verslavingszorg.


Ilse Haarman

Onderzoekscoördinator

Mijn naam is Ilse en na een periode als onderzoeksstagiaire bij het YIT ben ik aan de slag gegaan als onderzoekscoördinator. Als onderzoekscoördinator ondersteun ik Christina bij de uitvoering van het onderzoek. Interessant aan dit onderzoek is dat wij niet alleen naar verslaving kijken, maar een zo volledig beeld proberen te krijgen van een jongere en zijn of haar verleden. Mijn verwachting is dat dit onderzoek echt wat kan gaan betekenen voor jongeren in de verslavingszorg en ik ben blij dat ik daaraan kan bijdragen!


Elizabeta Koritnik

Onderzoeksstagiaire

Hey! Mijn naam is Elizabeta en ik ben momenteel bezig met de bachelor Psychologie en Klinische Psychologie master aan de Erasmus Universiteit. Ik kom het YIT-team versterken als stagiaire en zal ook mijn masterscriptie hier schrijven. Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan met de jongeren en de metingen af te nemen voor het onderzoek. Verslavingszorg heeft me altijd al geïnteresseerd, daarom ben ik erg enthousiast dat ik het YIT-team mag versterken. Ik hoop hier veel te kunnen leren en een bijdrage leveren aan het onderzoek.


Levien Dekker

Onderzoeksassistent

Hoi, mijn naam is Levien en ik ben student Geneeskunde aan het LUMC. Al sinds 2021 ben ik als onderzoeksassistent betrokken bij het YIT-onderzoek! Dit betekent dat ik mij op de achtergrond bezig houd met het controleren en invoeren van data. Ook ben ik bezig met het verweken van de computertaken van de eerste afspraak!  Ik vind verslaving bij jongeren erg interessant en een belangrijk onderwerp, daarom vind ik YIT ook een heel leuk en nuttig onderzoek. Ik ben benieuwd naar de resultaten en vind het geweldig dat ik hieraan mee mag werken!


Roeli van Leeuwen

Onderzoeksstagiaire

Mijn naam is Roeli en ik ben onderzoeksstagiaire bij het Youth in Transition onderzoek. Momenteel studeer ik Psychobiologie aan de Universiteit van Amsterdam. Ik heb zin om mee te werken aan dit onderzoek, omdat het onderwerp mij erg aanspreekt. Ik denk dat dit onderzoek waardevol gaat zijn voor jongeren met een verslaving en ik hoop dat ik daar aan kan bijdragen!

Meike Silfhout

Onderzoeksassistent

Hoi! Ik ben Meike en ik ben onderzoeksassistent bij het YIT-onderzoek. Ik studeer Klinische Psychologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Ik kijk ernaar uit om de jongeren te spreken en zo mooie gesprekken te hebben en een goed beeld te krijgen van de verslavingszorg. Ik geloof dat dit onderzoek veel kan betekenen voor jongeren in de verslavingszorg en vind het leuk dat ik daaraan mee mag werken.


Demelza Bomers

Extern Onderzoeker

Ik ben Demelza en ik kom het YIT team te versterken als extern onderzoeker. Ik heb heel veel zin om met het team samen te werken aan dit uitgebreide onderzoek naar jongeren in de verslavingszorg. Ik verwacht dat de uitkomsten een mooie bijdrage gaan leveren aan het verbeteren van de gepersonaliseerde zorg voor verslaafde jongeren.


Nadine Koster

Onderzoeksassistent

Hallo allemaal, mijn naam is Nadine. Eerder heb ik stage gelopen bij het YIT-onderzoek.  Daarna heb ik bij Youz Verslavingszorg ervaring opgedaan in het behandelen en diagnosticeren van jongeren met een verslaving. En nu ben ik weer terug bij het YIT! De komende tijd zal ik mij vooral bezighouden met het doen van de 4-jaar follow-up afspraken. Ik vind het erg leuk dat ik zo’n lange periode bij het YIT te zijn. Daardoor hoop ik straks ook echt de veranderingen van de deelnemers zelf te kunnen zien.


Gitte Vogels

Onderzoeksstagiaire

Hoi! Mijn naam is Gitte en ik studeer Psychobiologie aan de Universiteit van Amsterdam. Ik zal aankomende tijd aan de slag gaan als onderzoeksstagiaire bij Youth in Transition en hier ook mijn bachelor scriptie schrijven. Het leuke aan dit onderzoek vind ik het contact dat je zal hebben met de jongeren en dat je op deze manier veel van hen kan leren. Ik verwacht dat dit onderzoek iets moois kan bijdragen aan een verbeterde verslavingszorg voor jongeren in de toekomst en ik hoop hier een steentje aan bij te kunnen dragen.


David Berkhout

Onderzoeksstagiair

Hoi! Ik ben David, ik ben nu bezig met mijn master Geneeskunde aan de Universiteit Leiden en loop mijn onderzoeksstage bij het YIT-onderzoek. De verslavingszorg interesseert mij erg en ik kijk er dan ook erg naar uit om de komende tijd mee te helpen bij dit onderzoek. Hierbij krijg je goede inkijk in de dagelijkse praktijk van de verslavingszorg. Naast de gesprekken voeren met de jongeren die meedoen aan het onderzoek,  houd ik mij bezig met schrijven van mijn masterscriptie. Hierbij gebruik ik gegevens die verzameld zijn aan het begin van het onderzoek. Leuk om hieraan mee te helpen!